Left Terugkeren naar winkel
Besteloverzicht

Je winkelwagen is leeg

Pakketverzending in heel Nederland 🚚
Lekker en lokaal

Dunselman Streekproducten

Lokale bakker, lokale verbindingen

Onze streekproducten vertellen verhalen.

Wij vinden het belangrijk om lokaal betrokken te zijn en blijven. Onze streekproducten zijn daarom geïnspireerd door en gemaakt met lokale boeren, tradities en ondernemers.

Origineel Helders

Origineel Helders: hét lekkerste souvenir uit Den Helder. Bij Bakkerij Dunselman zijn we trots op onze Origineel Helders lijn, waar elke hap de rijke tradities en smaken van Den Helder weerspiegelt. Als het oudste nog bestaande familiebedrijf van Den Helder koesteren we onze oude familierecepten en brengen we de ziel van onze regio tot leven.

Ontdek bijvoorbeeld de De Helderse Broeder, een eeuwenoud recept dat al 165 jaar in de familie is. Of neem een lekker bakje Helderse Boterharinkjes mee! Een heerlijke knipoog naar de visserstraditie van Den Helder. En vergeet de Helderse Taai niet! Een snijtaai met een zachte anijssmaak, waarvan het deeg twee dagen moet rusten, die je terugvoert naar de geurige baktradities van vroeger.

Proef het verhaal, beleef de traditie en geniet van het beste wat Den Helder te bieden heeft!

Origineel Wieringen

Onze Origineel Wieringen lijn is diep geworteld in de rijke geschiedenis van het eiland. Op het schilderachtige Wieringen zijn wij de enige bakkerij en daarom vinden we het belangrijk om oude recepten en tradities te blijven eren.

Denk aan de originele Wieringer Jodenkoeken. Sinds 1906 zijn deze koeken dé traktatie van Wieringen, gemaakt naar het originele recept van J. Odenkoeken. De Jodenkoeken zijn ongeveer twee keer zo groot als gewone koeken, dikker, en hebben een subtiele speculaassmaak. Maar we maken ook nog steeds de heerlijke Wieringer Vloerkadetten, deze kadetjes zijn van een iets fijnere kwaliteit dan gewone kadetjes en worden met zorg en aandacht gebakken. En natuurlijk verkopen wij ook nog steeds het Wieringer Roggebrood, volgens een traditioneel recept gebakken en een favoriet onder de lokale bevolking.

Proef de tradities van Wieringen en ervaar de unieke verhalen die onze producten vertellen!