Terugkeren naar winkel
Besteloverzicht

Je winkelwagen is leeg

Pakketverzending in heel Nederland 🚚

Wij bakken voor jou momenten om van te genieten!

Met eeuwenoude familierecepten, tradities en vakmanschap van zes generaties Dunselman, verrassen wij dagelijks onze klanten met de lekkerste producten, gastvrije service en vertrouwde kwaliteit.

Bij ons draait alles om genieten. Wij zijn de smaakmakers van jouw zintuigen. Wij bieden kwaliteit om je vingers bij af te likken. Onze klanten verdienen alleen het allerbeste. Bij ons ben je altijd welkom. Wij zijn gastvrij, luisteren aandachtig en staan klaar voor een  praatje, hoe klein ook. Met respect voor onze tradities, zijn wij altijd op zoek naar innovatie en verbeteringen. Als familiebedrijf zijn wij betrokken bij de samenleving en proberen we elke dag de wereld een stukje beter te maken. Plezier en knallen gaan hand in hand. Wij lachen met elkaar en creëren een werkomgeving waar iedereen zich gewaardeerd voelt. 

Familiebedrijf

Vanaf dit jaar staan de 5e én 6e generatie aan het roer van ons prachtige familiebedrijf. Ons familiebedrijf bakt al ruim 160 jaar de lekkerste producten voor onze klanten. En dat blijven we de komende jaren doen. Met dezelfde familie, dezelfde passie en dezelfde hoogwaardige standaard voor kwaliteit en service.

Foto vlnr: Barry, Peter Jr., Anne en Peter Sr.

Sinds 1860

Een passie voor bakken

Onze geschiedenis

Bakkers sinds 1860