Left Terugkeren naar winkel
Besteloverzicht

Je winkelwagen is leeg

Medewerkers in het zonnetje

31 jaar in dienst

Martine

Toen ik in 1994 vanuit Curaçao weer naar Nederland kwam, kwam ik per toeval bij Dunselman in de bakkerij terecht. Ik wilde namelijk graag koekjes en taarten maken. Wie had gedacht dat ik er 30 jaar later nog zou werken?

Nadat ik van de bakkerij naar de winkel ben overgegaan, heb ik echt mijn plek gevonden en ben ik nog meer van mijn werk gaan houden. Vooral omdat Bakkerij Dunselman een familiebedrijf is en ik me daar onderdeel van voel. Het contact met mijn collega’s en de klanten is het allerleukst aan mijn werk. Toen het even wat minder ging, vond ik het hartverwarmend hoeveel klanten er blij waren mij daarna weer volop aan het werk te zien. Soms vragen mensen me weleens of ik niet eens wat anders zou willen doen. Mijn antwoord is altijd dat hier geen enkele dag hetzelfde is en ik met veel plezier naar mijn winkel ga. En dat áls er eens een dipje is, mijn collega Agnes altijd weet hoe dat recht te zetten!

5 jaar in dienst

Mikey

Vijf jaar geleden liep ik Bakkerij Dunselman binnen zonder opleiding, als assistent bij het banket. Al vrij snel stond ik gebakjes te maken en slagroomtaarten af te werken, en bleek dat ik er best handig in ben. Ik heb veel geleerd van de gediplomeerde bakkers op de koud banket-afdeling en ben ook zelfstandig dingen gaan ontdekken. Als ik zie wat ik in vijf jaar tijd heb bereikt, ben ik best trots. Van assistent naar aanspreekpunt, en dat in een bakkerij waar alles draait om vakmanschap. Had je me dat 5 jaar geleden verteld, had ik waarschijnlijk gelachen, maar ik ben bij dat ik deze kans heb gekregen! Bij Dunselman is het nooit saai! Er wordt hard gewerkt, maar er wordt ook gelachen. Het is nog leuker werken als je dat samen doet met mensen die je mag. Mijn beste vriend werkt op de warm banket- afdeling, waar hij de koeken en cakes maakt, dus we hebben samen wel wat meegemaakt.

Als je elke dag omringd bent door lekker gebak, heb je sowieso niks te klagen. Behalve misschien over wie de afwas doet!

35 jaar in dienst

Liesbeth

35 jaar geleden kwam Bakkerij Dunselman naar de Schooten. Ik ben daar begonnen als weekendhulp en heb het daar altijd zo erg naar mijn zin gehad, door het contact met de klanten en de leuke collega’s waar ik toen mee werkte. We hebben daar zo enorm veel gelachen, het was een geweldige tijd! Uiteindelijk ben ik terechtgekomen op de afdeling Inpak & Ordering op de Bedrijfsweg. Hier zit nu de bakkerij, waar we brood en banket maken. Ook hier is het leuk werken, ik begin vroeg in de ochtend en elke dag is zo anders doordat je met alle afdelingen te maken hebt. Al moet ik zeggen, ik mis het directe contact met klanten soms wel hoor. En daarom kun je me zo nu en dan nog in de winkel vinden! Ik ga na zoveel jaar nog steeds met plezier naar mijn werk en hoop het nog een mooie tijd vol te houden!

2,5 jaar in dienst

Malissa

Geen dag in mijn werk is hetzelfde, en juist die afwisseling maakt het zo leuk. Als retailmanager sta ik het ene moment in de winkels om collega’s te coachen, te motiveren en de klant te helpen en zit ik het volgende moment op kantoor om samen plannen te bedenken en cijfers te analyseren. Dat schakelen tussen nu en de toekomst geeft me energie. Ik word uitgedaagd, en dat houdt me scherp en enthousiast. En eerlijk? Het zijn vooral de mensen die het verschil maken. De meeste voldoening krijg ik uit het zien van groei bij anderen, wanneer iemand een stap vooruit zet dankzij iets wat we samen hebben opgepakt, daar doe ik het echt voor. We lachen veel, we helpen elkaar en we vieren successen samen. Met zulke collega’s voelt het niet als werken, maar als onderdeel zijn van één grote familie.

25 jaar in dienst

Maarten

Als ik terugdenk aan mijn beginjaren bij Dunselman, zie ik het nog zo voor me. Het was het jaar 2000, de broodbakkerij zat toen nog achter de winkel in De Schooten. We werkten met een klein, hecht team en maakten samen al het brood, van klein tot groot. De geur van vers brood in de vroege ochtend, het geluid van de ovens… dat blijft je bij. Later verhuisden de bakkerij en ik mee naar de Bedrijfsweg, maar dat gevoel van samen iets moois maken is altijd gebleven. Het leukste vind ik nog steeds het maken van seizoensproducten, zoals de stollen met kerst en Pasen. Daar komt echt vakmanschap bij kijken. Omdat ik vooral ’s nachts werk, heb ik overdag tijd voor mijn gezin. Toen mijn kinderen nog jonger waren, stond ik vaak klaar als ze uit school kwamen. Dat waren waardevolle momenten. Het is fijn om een vak te hebben waar hard werken en het leven thuis zo mooi in balans kunnen zijn.

25 jaar in dienst

Anja

25 jaar bij Bakkerij Dunselman is omgevlogen! Zoveel collega’s en veranderingen meegemaakt. Nu sta ik als winkeldame in de Marsdiepstraat. En het blijft het mooiste beroep wat er bestaat. Het omgaan met je lieve collega’s en vooral de interactie met de klanten, dat is toch het leukste wat er is. In al die jaren bouw je toch een band op. Zeker met de vaste klanten. Hoe leuk is het dat de kinderen die vroeger een koekje van je kregen, nu met hun kinderen een koekje bij je halen! Geweldig toch!