Left Terugkeren naar winkel
Besteloverzicht

Je winkelwagen is leeg

Pakketverzending in heel Nederland 🚚
Het verhaal van

Chocolaterie Dunselman

Topchocolatier Robert Winters

Robert begon zijn carrière in de kookwereld bij restaurants. Al snel ontdekte hij een passie voor desserts en chocolade. Hij behaalde zijn diploma als zelfstandig werkend kok en ontwikkelde zich verder in de patisserie.

In 2017 heeft hij zijn diploma chocolate tasting course level 1 en 2 van internationale institute of chocolate tasting behaald. Door dit diploma mocht hij zelf chocolade proeverijen geven en zijn opgedane kennis verspreiden onder alle chocolade liefhebbers!

Sinds augustus 2020 is Robert werkzaam bij ons als Chocolatier. Hier focust hij zich op alles wat te maken heeft met de productie van chocolade. Robert werkt samen met een team van chocolatiers die zijn passie en liefde deelt!

Het onstaan van de chocolaterie

Chocolaterie Dunselman is ontstaan door passie voor chocolade en bonbons. Onze chocolatier Robert was op zoek naar hoge kwaliteit bonbons maar kon die niet vinden in Noord Holland Noord. Dat betekende voor Robert maar één ding: zelf aan de slag.

De eerste bonbons werden uitgedeeld aan vrienden, familie, kennissen en andere liefhebbers. Men reageerde hierop heel enthousiast, wat hem motiveerde om met Kerst doosjes bonbons te gaan verkopen. Het liep zo goed dat hij daarna snel besloot hier serieus werk van te maken en zijn passie en enthousiasme voor chocolade te blijven delen!