Left Terugkeren naar winkel
Besteloverzicht

Je winkelwagen is leeg

Pakketverzending in heel Nederland 🚚

Kwaliteit manager Bakkerij Dunselman

Richard Smit

Klanten zijn in veilige handen

FSSC 22.000 keurmerk

Het wat-keurmerk zullen sommigen misschien denken. Lekker boeiend… Maar dat is het zeker wel. Want het is namelijk een heel belangrijk certificaat. Het zegt dat klanten in veilige handen zijn bij ons. Wij zijn er qua voedselveiligheid voor hen.

Het keurmerk is vanaf 2015 de standaard bij Dunselman, waarbij jaarlijks een onafhanakelijke certifcerende instantie de bakkerij audit. Het certificaat garandeert een hoog niveau van kwaliteitsmanagement als het gaat om voedselveiligheid en productkwaliteit van dagvers brood en banket. Onderdeel van de certificering is dat wij ieder product met al zijn ingrediënten kunnen volgen en de herkomst ervan kunnen nagaan. Dit geldt voor de hele keten: vanaf het begin van de productie tot aan de aflevering bij de klant.

Het certificaat gaat verder dan alleen voedselveiligheid; het heeft ook consequenties voor de volledige organisatie. We zijn wijzer geworden, waardoor de processen binnen het bedrijf soepeler verlopen. Verandert er eigenlijk door het certificaat nog iets aan de smaak van de producten? Als klant merk je er niet veel van. Het brood is er niet minder lekker of juist lekkerder van geworden. Maar we kunnen wel zeggen: klanten zijn in veilige handen!