Terugkeren naar winkel
Besteloverzicht

Je winkelwagen is leeg

Pakketverzending in heel Nederland 🚚
Onze chocolaterie is nu ook online!

Onze chocolaterie is nu ook online!

Vanaf heden kun je niet alleen online onze chocolade lekkernijen bestellen, maar ook meer te weten komen over onze chocolaterie! Maak kennis met onze chocolatier Robert en ontdek het verhaal achter Chocolaterie Dunselman.

Chocolaterie Dunselman

Chocolaterie Dunselman is ontstaan door passie voor chocolade en bonbons. In onze Chocolaterie in Schagen maakt ons team Chocolatiers onder de leiding van Topchocolatier Robert Winters een prachtig assortiment chocolade en bonbons. Vanuit het Makado Centrum kun je Robert elke dag de mooiste creaties zien maken. Onze chocolade lekkernijen zijn in elke winkel en online te koop!
Chocolade workshop

Leer je eigen chocolade maken!

Heb jij altijd al willen leren om zelf bonbons te maken? Ben je op zoek naar een leuke ervaring met vrienden, familie of collega's? Boek dan een chocolade workshop! Of je nu met een grote groep bent, gezellig met zijn tweetjes of zelf een nieuwe vaardigheid wilt leren, het kan allemaal! De workshops zijn met de lancering van de website pagina's van de Chocolaterie nu ook makkelijk online te boeken. Je hoeft alleen het aantal personen aan te geven, de datum te kiezen en af te rekenen!

Zien wij jou snel in onze Chocolaterie?

Reacties

Gisteren (02-03-2024) samen met mijn schoondochter Sanne de workshop bonbons maken gevolgd bij Robert, als verjaardagscadeau. We hebben zo ontzettend genoten! Het plezier en vakmanschap bij Robert spatte eraf! En ik vond het zo leuk, en lekker! Dank je wel!

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.