Left Terugkeren naar winkel
Besteloverzicht

Je winkelwagen is leeg

Pakketverzending in heel Nederland 🚚
Bakkerij Dunselman bakt de lekkerste Amandel Speculaas van Noord-Holland!

Bakkerij Dunselman bakt de lekkerste Amandel Speculaas van Noord-Holland!

Tijdens de landelijke vakwedstrijd voor ambachtelijke bakkers zijn de speculaasjes met amandelen van Dunselman uitgeroepen tot de lekkerste van de provincie Noord-Holland. De jury was lovend over de smaak, aroma, eeteigenschappen en uiterlijk. Vanuit de organisatie mocht René Bartol onze prijs overhandigen. Met duidelijke trots en een grote glimlach werd de prijs door Peter Dunselman Sr. en banketbakkers Renzo en Michel in ontvangst genomen. 

Bakkerij Dunselman Lekkerste Speculaas Noord Holland
 
Afgelopen week werden maar liefst 284 pakjes speculaas gekeurd door een vakjury en een consumentenpanel. Deze kozen per provincie een winnaar in de categorieën gevuld speculaas, speculaas met amandelen en speculaas zonder amandelen. De speculaas met amandelen kreeg met een 8,1 het hoogste cijfer van Noord Holland en is daarmee de beste van de provincie. De landelijke winnaar werd beoordeeld met een 8,13. Net als in 2017 behoort Dunselman wederom tot de beste speculaas bakkers van Nederland.

Kwaliteit inzendingen beduidend beter dan vorig jaar

Sinds begin dit jaar is Barry Dunselman samen met zijn team verantwoordelijk voor alle heerlijke producten in de winkels en dus ook voor speculaas producten die ter keuring werden aangeboden. Barry reageert: ‘Meedoen aan wedstrijden is altijd spannend. Van de vakjury weet je ongeveer waar ze op letten, dat zijn net zulke vakmensen als wij. Hoe een consumentenpanel oordeelt is veel spannender en eigenlijk nog belangrijker. Plus dat er natuurlijk nog een groot aantal collega-bakkers hun best doen om een winnend product in te leveren. Het niveau lag dit jaar beduidend hoger dan voorgaande jaren begrepen we en zijn dan ook enorm trots op ons kampioenschap.’

 

Bakkerij Dunselman Speculaas met Amandelen Certificaat

 

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.