Fulltime (Assistent) Banketbakker bij Bakkerij Dunselman in Den Helder (Schooten) | 30-38 uur per week Solliciteer
Fulltime (Assistent) Banketbakker bij Bakkerij Dunselman in Den Helder (Schooten) | 30-38 uur per week
Wij zoeken een Banketbakker!
Ben jij een ambachtelijke banketbakker met passie voor het vak? Dan ben jij de rijzende ster die wij zoeken! Bakkerij Dunselman is een familiebedrijf dat al meer dan 160 jaar bestaat en we zijn op zoek naar iemand die daar nog wat jaartjes aan toe wilt voegen!
We zijn op zoek naar een fulltime (Assistent) Banketbakker die het leuk vind om op warmbanket- en/of koudbanket afdeling aan de slag te gaan. Op de afdeling warmbanket worden o.a. de gevulde koeken, cake, appeltaarten, sloffenbodem en hartige broodjes (saucijzenbroodjes, frikandelbroodjes, kaasbroodjes etc) gemaakt. Je werkt samen met een team van bakkers en je krijgt de kans om je skills verder te ontwikkelen. We werken met moderne machines, maar we vinden het ook belangrijk om de traditionele bakkerstechnieken te bewaren. Op koudbanket ligt de focus op het maken van taarten, gebak en petit fours (alles wat niet in de oven gaat).
Bij Bakkerij Dunselman draait het niet alleen om het maken van een heerlijk product, het draait ook om het zien groeien van ons bedrijf. We bieden je dan ook alle mogelijkheid om je verder te ontwikkelen en je carrièrekansen te vergroten.
Als je een echte teamspeler bent, die graag hard werkt en passie heeft voor het bakkersvak, dan nodigen we je graag uit om te solliciteren.
Wat voor lekkers bieden wij jou?
- Een uitdagende en afwisselende baan in een dynamisch en groeiend bedrijf, we zijn een beetje als deeg, altijd in beweging!
- Een marktconform salaris, want ook thuis moet er brood op de plank komen.
- Volop de ruimte om aan jezelf te blijven kneden en je bak kunsten naar een hoger niveau te tillen.
- Na jouw werkdag kun je voordelig wat lekkers meenemen, je krijgt namelijk medewerkerskorting op alles dat we maken.
- Een gezellig team van collega’s, superleuke teamuitjes en evenementen georganiseerd door onze eigen feestcommissie. We houden wel van een feestje, dus je zult je zeker vermaken!
Welke ingrediënten zoeken we in jou?
- Een afgeronde opleiding tot banketbakker of een soortgelijke opleiding is een pré. Zij-instromers met affiniteit voor de bakkerij zijn ook welkom om te solliciteren.
- Heb je relevante werkervaring als banketbakker? Dan heb je een streepje voor!
- Passie voor het bakkersvak is het geheime ingrediënt dat onze producten zo lekker maakt! We willen dat je verliefd bent op de geur van versgebakken product en droomt van saucijzenbroodjes in plaats van schaapjes.
- Je werkt conform onze hoge kwaliteits- en hygiënenormen (ISO 22000).
- Flexibiliteit is jouw middelste naam. Je werkt tussen 07.00 - 18.00 en je rouleert met het team 1 keer per maand een weekenddag.