Terugkeren naar winkel
Besteloverzicht

Je winkelwagen is leeg

Pakketverzending in heel Nederland 🚚

Bakkerij Dunselman – Teamleider Beatrixstraat (26 uur) Solliciteer

Beatrixstraat
Verkoop
Part time

Wil jij de leukste baan in Noord-Holland? Wij hebben jou broodnodig! 

Als Bakkerij Dunselman hebben wij de ambitie om de leukste werkgever van Noord-Holland te worden, en daarom zijn we op zoek naar de leukste werknemers! Geen dag is bij ons hetzelfde en er is altijd ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Werken in de mooiste winkels, met de meest ambachtelijke producten en een snufje humor? Dat is werken bij Dunselman! Een werkgever met een gevestigde naam in de regio, maar tegelijkertijd vernieuwend en anders. Terwijl jij iedere dag het beste van jezelf laat zien, zullen wij er alles aan doen om jou te ondersteunen. Een lekkere gezonde lunch, kennissessies, inspiratie delen en ons trainingsprogramma zijn hier een paar voorbeelden van. Dat klinkt als een goed recept voor een leuke werkplek!

Voor onze winkel in de Beatrixstraat zijn wij op zoek naar een teamleider. Onderschat deze functie niet, want hard werken en je hoofd koel houden, dat hoort erbij! Jouw ultieme doel? Ervoor zorgen dat elke klant met een goed gevulde tas vol lekkers en een glimlach de winkel uit loopt. Als teamleider zorg je ervoor dat je teamleden weten wat er van hen verwacht wordt, draag je verantwoordelijkheid voor het operationele beleid, motiveer en coach je zowel individuen als de groep als geheel en ben jij hét aanspreekpunt van de winkel. Je bent niet alleen actief betrokken als verkoopmedewerker, maar je denkt ook samen met onze winkelbegeleider na over manieren om de winkelervaring voor jouw klanten nog verder te verbeteren!

Hier zijn wat ingrediënten die wij zoeken in een sollicitant om ons recept “Beatrixstraat” te verbeteren:

  • Een teamspeler, die niet alleen knelpunten herkent en aanpakt maar ook het team motiveert met een flinke dosis humor en het management op de hoogte houdt van ontwikkelingen in de winkel.
  • Een echte probleemoplosser, of het nu gaat om collega's, operationele zaken, of problemen met apparatuur - jij bent de koele kikker in de hitte naast de oven!
  • Een nauwkeurig en verantwoordelijk persoon die onze voorschriften omtrent veiligheid, HACCP, presentatiemethode, verpakking en communicatie naleeft. Zelf een tof idee? Wij staan wel deeg-elijk open voor eigen input!
  • Een sociale duizendpoot die niet alleen vlot babbelt met klanten, maar ook de verbindingsbrug vormt tussen collega’s en management. Samen bakken we er iets moois van, zijn we één team, en is onze service kristalhelder: Wij bakken voor jou!

Wat bieden wij?

  • Een contract voor 7 maanden en daarna een vast dienstverband als we beide denken: “Dit smaakt naar meer!” 
  • Medewerkerskorting op aanschaf van eigen product, daar kan je mee thuis komen!
  • Kansen en ruimte om aan jezelf te blijven kneden en je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.
  • Een gezellig team van collega's dat dol is op teamuitjes en feesten, georganiseerd door onze eigen feestcommissie. We houden van een feestje, dus je zult je zeker vermaken!

Word jij het deeg dat ons team bij elkaar houdt? Ga de uitdaging aan en solliciteer nu!


Formulier

* Verplicht

Bedankt! We hebben je sollicitatie ontvangen.