Terugkeren naar winkel
Besteloverzicht

Je winkelwagen is leeg

Pakketverzending in heel Nederland 🚚

Winkel Assistent Schagen - 30 uur Solliciteer

Schagen
Verkoop
Part time

Bakkerij Dunselman – Winkel Assistent Schagen

Wil jij deel uitmaken van de leukste bakkersfamilie van Noord-Holland? Wij hebben een vacature voor een Winkel Assistent voor ons splinternieuwe winkel in Schagen voor 30 uur per week.

Als Winkel Assistent ben je de spil van het filiaal waar je werkt en fungeer je als een eerste aanspreekpunt. Je bent niet alleen actief betrokken als verkoopmedewerk(st)er, maar ook iemand die het beste uit het team weet te halen. Daarnaast denk je ook samen met onze winkelbegeleider na over manieren om de winkelervaring voor jouw klanten nog verder te verbeteren. Jouw ultieme doel? Een glimlach op het gezicht van elke klant die de deur uitgaat met een tas vol heerlijke en ambachtelijke producten. Onze slogan: Wij bakken voor jou!

Deze unieke functie wordt verdeeld over twee personen. Jij en je collega vormen een sterk duo dat zorgt voor een soepele werking van de winkel en een warm welkom voor onze klanten. Samen met een andere Winkel Assistent draag je de verantwoordelijkheid voor het operationele beleid, motiveer en coach je zowel individuen als de groep als geheel en organiseren jullie interne vergaderingen om ervoor te zorgen dat iedereen op de hoogte is van de laatste procedures en updates.

Wees voorbereid op een flinke dosis gezelligheid, een team dat voor elkaar klaar staat en een werkgever die jouw groei stimuleert!

Jouw profiel:

  • Teamspeler die motiveert, inspireert en de sfeer in de winkel verhoogt met een flinke dosis humor en positieve energie.
  • Verantwoordelijke individu die onze bedrijfsregels naleeft en openstaat voor nieuwe ideeën en suggesties.      
  • Probleemoplossend denkvermogen; jij houdt je hoofd koel naast de warme ovens.     
  • Sociale duizendpoot die niet alleen klanten begroet met een glimlach, maar ook het team verbindt en de communicatie met het management soepel laat verlopen.

Wat bieden wij:

  • Een contract voor 30 uur per week met mogelijkheid tot een vast dienstverband
  • Korting op onze heerlijke ambachtelijke producten (daar kun je mee thuiskomen!)
  • Een dynamische werkomgeving met een enthousiast en betrokken team

Ben jij klaar om deel uit te maken van ons dynamische team? Solliciteer nu en laat ons zien waarom jij de perfecte aanvulling bent voor ons team!


Formulier

* Verplicht

Bedankt! We hebben je sollicitatie ontvangen.