Relatiegeschenken

De lekkerste relatiegeschenken van Noord Holland

Ben je op zoek naar een uniek cadeau voor je klanten, medewerkers of relaties? Al jaren maken wij de lekkerste en mooiste geschenken geheel op maat. Van een doosje bonbons in de kleuren van je logo tot een goed gevuld pakket voor alle medewerkers. 

Feestdagen

Advocaat tompoucen, traditionele stollen en de lekkerste seizoens producten. Iedereen geniet tijdens de feestdagen van deze ambachtelijke bakkersproducten.

Chocolade

Bonbons in allerlei kleuren, parels in de lekkerste smaken of roomchocolade figuren. Er gaat niets boven écht goede chocolade.

Bakkerij Dunselman Helderse Broeder Relatiegeschenk

Specialiteiten

Van Amerika tot Australië. Deze origineel Helderse familieproducten vliegen de hele wereld over naar Heldernaren in het buitenland.

Altijd op maat gemaakt!

Onze relatiegeschenken worden op maat gemaakt en gevuld met lekkernijen. Wij kunnen voor iedere gelegenheid een cadeau samenstellen dat perfect past bij jouw bedrijf en de ontvanger(s).

Een relatiegeschenk van onze bakkerij is niet alleen lekker, maar ook nog eens origineel en attent. Het laat zien dat je oog hebt voor detail en je relaties waardeert. Bovendien kun je het cadeau laten voorzien van jouw bedrijfskleuren of een persoonlijke boodschap eraan toevoegen, wat het extra bijzonder maakt.

Bakkerij Dunselman Management

Heb je vragen?

Bel of mail gerust, we staan je graag te woord.

Contactformulier