Royal Koopmans

Royal Koopmans

Nieuwe meel leverancier

Royal Koopmans is gespecialiseerd in het produceren van topkwaliteit meel en bloem. Met meer dan 175 jaar ervaring heeft Koopmans een uitstekende reputatie opgebouwd en beschikken zij over geweldige kennis, expertise en één van de modernste molens van Europa. Samen met Koopmans werken we aan de beste kwaliteit en ontwikkelen we nieuwe recepturen. Zo dragen wij bij aan goede en gezonde voeding, nu en in de toekomst.

Barry Dunselman, 6e generatie

“Wij staan voor de beste prijs/kwaliteit verhouding, daarom kiezen we ervoor om juist in deze tijd te investeren in nog betere kwaliteit grondstoffen.”

Barry Dunselman
Bakkerij Dunselman Royal Koopmans

Van akker tot bakker.

Wij halen alles uit graan. Elke graankorrel barst van waardevolle voedingsstoffen en we duiken tot in de kern van de korrel om tot innovatieve producten en oplossingen voor voedingsmiddelen te komen. Onze producten zijn gemalen van de beste granen, verbouwd op zorgvuldig gekozen akkers en bestaan uit de mooiste melanges. Wij gaan voor het beste uit de natuur. En dat proef je!

Verbetering van de kwaliteit

Ons nieuwe brood heeft een heerlijke malsheid en smaak. Elke hap geeft een rijke smaakbeleving en laat je smullen van de fijne textuur. Maar het is niet alleen lekker, het zit ook vol met voedingsstoffen die goed zijn voor je lichaam. Van de krachtige koolhydraten tot de vezels, mineralen en eiwitten. Ons brood biedt alles wat je nodig hebt voor een gezonde voeding.

Bakkerij Dunselman kwaliteit verbetering