Left Terugkeren naar winkel
Besteloverzicht

Je winkelwagen is leeg

Pakketverzending in heel Nederland 🚚
Bak jij er wat van?

Misschien verkopen wij dan straks jouw product!

Maak kans op een seizoen lang jouw product gratis én 10% van de omzet!

Geniet jij niet alleen van de lekkerste bakkerslekkernijen maar sta je thuis ook regelmatig zelf in de keuken? Dan is dit de kans om jouw bakkunsten aan de noordkop bekend te maken! Na de zomervakantie* kun jij jouw lekkerste bakkersrecepten insturen. Onze bakkers zoeken de lekkerste, mooiste en creatiefste recepten uit in onze bakkerij. Het beste recept gaan wij niet alleen in al onze winkels verkopen, maar jij als bedenker krijgt ook nog eens dat product een heel seizoen gratis én 10% van de omzet!

Jouw product van ons!

Wat moet je doen? Stuur jouw (originele!) recept in met jouw gegevens: Naam, leeftijd, geslacht en adres. Vertel iets over jezelf, waarom jij dit recept in stuurt, hoe je hierop bent gekomen en waarom jij denkt dat dit product een echte favoriet gaat worden onder onze klanten.

Je kunt jouw product inzenden van 5 september 2024 tot en met 29 september 2024. Hierna gaan wij de beste recepten uitzoeken en zullen wij testrondes in onze productie bakkerij houden. Tot slot kiezen wij hét ingezonden producten uit die als beste uit de test is gekomen. Welk product de winnaar is, wordt bekend gemaakt tijdens het Open Huis op 9 november! Dus geef je op en wie weet win jij jouw product een seizoen lang gratis én 10% van de omzet!