Lekker en vertrouwd

Daar draait het allemaal om bij Bakkerij Dunselman.

Wij bakken voor jou!

En dat doen we al 160 jaar bij Bakkerij Dunselman. Vanaf de oprichting van ons familiebedrijf, tot en met de laatste ontwikkelingen nu: die slogan blijft op ons van toepassing. Lekkere producten zijn namelijk altijd de basis geweest van ons bestaansrecht.

Onze heerlijke broden, de smaakvolle taarten en gebakjes en de lekkere koekjes. Iedere dag weer staan ze bij duizenden mensen, die er dagelijks van genieten. Dat kan mede dankzij onze vele winkels in alle wijken in Den Helder, Julianadorp en Hippolytushoef. De bereikbaarheid voor klanten is daardoor optimaal.

Wij denken zakelijk met je mee

Maar niet alleen particulieren weten ons te vinden. Bakkerij Dunselman heeft in de laatste jaren ook een grote groep zakelijk klanten weten te bereiken. Supermarkten als Albert Heijn in Den Helder en de Spar op Texel. Zorginstellingen Vrijwaard, Tellus en ook het Gemini Ziekenhuis behoren tot onze klanten. Zelfs op menig schip zie je de bemanning een kruimeltje van een Dunselmanproduct wegvegen. En naar de booreilanden voor de kust gaan met de helikopter vanaf Den Helder Airport ook wekelijks dozen brood en lekkers.

Bakkerij Dunselman Zakelijk

'Die enorme variëteit aan klanten vraagt van ons familiebedrijf een professionele organisatie met een zeer gevarieerd team. Met mensen die de slogan ‘Gaan we regelen!’ iedere dag uitdragen.'

Management Team Bakkerij Dunselman

Een familiebedrijf

Vanaf dit jaar staan de 5e én 6e generatie Dunselmannen en Dunselvrouw aan het roer van ons prachtige familiebedrijf. Na toetreding van Anne (schoondochter) en Peter Jr. (middelste zoon) in 2021, is Barry (oudste zoon) vanaf 2022 ook werkzaam binnen het bedrijf. Samen met Peter Sr. vormen zij de directie. Ons familiebedrijf bakt al ruim 160 jaar de lekkerste producten voor onze klanten. En dat blijven we de komende jaren doen. Met dezelfde familie, dezelfde passie en dezelfde hoogwaardige standaard voor kwaliteit en service.

Een behoorlijke taak en verantwoordelijkheid. Gelukkig hebben we een prachtig team van 80 topcollega’s om dit samen met ons waar te maken. 

Zoeken