• 🚚 GRATIS BEZORGING IN Den Helder & JULIANADORP 🚚

Lekker en vertrouwd

Daar draait het allemaal om bij Bakkerij Dunselman.

Wij bakken voor jou!

En dat doen we al 160 jaar bij Bakkerij Dunselman. Vanaf de oprichting van ons familiebedrijf, tot en met de laatste ontwikkelingen nu: die slogan blijft op ons van toepassing. Lekkere producten zijn namelijk altijd de basis geweest van ons bestaansrecht.

Onze heerlijke broden, de smaakvolle taarten en gebakjes en de lekkere koekjes. Iedere dag weer staan ze bij duizenden mensen, die er dagelijks van genieten. Dat kan mede dankzij onze vele winkels in alle wijken in Den Helder en Julianadorp. De bereikbaarheid voor klanten is daardoor optimaal.

Wij denken zakelijk met je mee

Maar niet alleen particulieren weten ons te vinden. Bakkerij Dunselman heeft in de laatste jaren ook een grote groep zakelijk klanten weten te bereiken. Supermarkten als Albert Heijn in Den Helder en de Spar op Texel. Zorginstellingen Vrijwaard, Tellus en ook het Gemini Ziekenhuis behoren tot onze klanten. Zelfs op menig schip zie je de bemanning een kruimeltje van een Dunselmanproduct wegvegen. En naar de booreilanden voor de kust gaan met de helikopter vanaf Den Helder Airport ook wekelijks dozen brood en lekkers.

Bakkerij Dunselman Zakelijk

'Die enorme variëteit aan klanten vraagt van ons familiebedrijf een professionele organisatie met een zeer gevarieerd team. Met mensen die de slogan ‘Gaan we regelen!’ iedere dag uitdragen.'

Bakkerij Dunselman Management Team

Een familiebedrijf

Uiteraard gaat alles niet vanzelf in zo’n familiebedrijf als het onze. Zo is Nicolay, de broer van Marieke, al bijna 30 jaar in het bedrijf werkzaam. Na een boeiende carrière in het jaarlijks groeiende bedrijf is hij ondertussen actief als Operationeel Directeur Bakkerij. Hij is daarmee verantwoordelijk voor alle afdelingen van de productiebakkerij. Anne, de schoondochter van Peter en Marieke, is ook in het MT werkzaam. Zij is als Operationeel Manager HR, finance en winkel een belangrijke schakel geworden tussen de winkels en directie. Met z’n vieren geven wij leiding aan de organisatie van ongeveer 65 mensen. En daar worden we elke dag voor beloond. We hebben een trouwe klantengroep die dagelijks onze heerlijke producten weet te waarderen. En we hebben een trouwe groep werknemers die graag bij ons wil werken en een fijne werksfeer creëren.