Ons speculaas is er weer!

Al 160 jaar een traditie!

Bij Dunselman zijn we trots op onze traditie van ambachtelijk bakken, en er is geen product dat onze toewijding en liefde voor het vak beter belichaamt dan onze heerlijke speculaas. Al  60 jaar ligt onze speculaas op onze winkelplanken en vult het de harten en magen van onze  klanten. 

En ook een officiële vakjury is enthousiast over onze speculaas! In de landelijke vakwedstrijd voor ambachtelijke bakkers vorig jaar, werden onze speculaasjes met amandelen tot de allerlekkerste van de provincie Noord-Holland gekroond. Met een indrukwekkend cijfer van 8,1 veroverden onze speculaasjes de eerste prijs van Noord-Holland, en dit vulde ons met ongelofelijke trots. Ook dit jaar gaan we vol passie en toewijding de strijd aan om de lekkerste speculaas van de provincie te bakken, speciaal voor jou! 

Benieuwd hoe wij onze prijswinnende speculaas maken? Bekijk dan de video hieronder! 

 

Speculaas actie!

Tot 11 november kun je twee pakken overheerlijke speculaasjes krijgen voor slechts €6,75, in plaats van €8,50. Laat je verrassen door de onweerstaanbare smaak van ons speculaas. Proef het vakmanschap, proef de passie en proef de traditie die al meer dan een eeuw onze bakkerij drijft. We kijken ernaar uit om je te laten genieten van de beste speculaas die Noord-Holland te bieden heeft!

Bakkerij Dunselman Beste Speculaas Noord Holland

Ons Speculaas assortiment